bursdagsfeiring i hagen


på søndag var jeg i en veldig koselig hagebursdag hos bestemoren til venninna mi. viss det er noe jeg liker, så er det slike dager. masse mat, høy latter, snille menesker og blå himmel. denne dagen kommer jeg til å tenke på når vinteren er på sitt kaldeste.

Dette blir en god dag

Denne uken startet jeg i første klasse på videregående skole. Jeg har allerede fått noen nye venner og ser frem til de tre årene vi skal ha sammen som en klasse. Lærerne ser veldig hyggelige ut og skolen er helt utrolig. Jeg gleder meg til å gå på skolen, selv om jeg må stå opp veldig tidlig på morgenen og ikke kommer hjem før etter middag.

I dag leste jeg gjennom noen veldig gamle kokebøker jeg arvet av farmor etter hun døde. Jeg laget noen sunne pannekaker som smakte kjempe godt. Senere skal en venninne av meg og jeg på loppemarked her jeg bor. Det er på en gård rett ovenfor kirken, og jeg gleder meg til å lete etter sjulte skatter. Det er det som er så kult, synes jeg, at du aldri vet hva du finner. Etterpå går vi kanskje på en café og spiser noe. I kveld skal jeg på konsert i byen med gode venner. Søndagstanker


//fotografi Liv Borsheim

♣ Når du kan sove så lenge du vil

♣ Å være nervøs for første skoledag på en ny skole

♣ Drikke varm kakao med marsmellow

♣ Ligge i senga og lese en bok med katten sin sovende ved siden av seg

♣ Gå en lang, men herlig tur i skogen eller på fjelletTIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits